Реєструйся та приймай участь у наших освітніх івентах

Звіт про пробний урок з курсу Web дизайн

Відправити
заявку

Звіт про пробний урок з курсу Web дизайн

 Червень у SOURCE iT почався дуже продуктивно! Понад сорок цінників Web дизайну зібралися 2 червня на пробному уроці з Вікторією Тараненко. Творчі яскраві обличчя, інтерактив, тепла атмосфера, маса корисностей та розіграш подарункових сертифікатів «на закуску» – вечір явно вдався!

 Ми обговорили, що таке веб-дизайн який ми будемо робити. Дизайн – це не бажання впроваджувати новизну заради новизни, не красиві, але безглузді елементи. Дизайн – це спілкування з користувачем, передача ідеї, вирішення проблеми та функціональність краси. 

 Хороший дизайн невидимий як чисте повітря, він просто зручний. 
 Продуманий дизайн здатний впливати здавалося б найпростішими елементами - лінією та точкою, буквою. 
Протягом курсу Web дизайн мета навчиться створювати грамотний та якісний візуальний продукт, реалізовувати свій унікальний креатив та вміти його правильно презентувати.

 Так як курс триває 3 місяці, ми не копатимемося в історії друкарні та тенденціях 2005 року, але ми розвиватимемо свій художній смак і прогнозуватимемо дизайн майбутнього. 

 За підсумками проходження курсу всі успішні студенти зможуть довести, що у них є практичний багаж знань, який гарантує їм успішну монетизацію здібностей. 

 Про те, як саме все відбувалося дивіться на фото Vk" : #0000ff;" href="https://www.facebook.com/sourceit.ua/photos/?tab=album&album_id=1057080847695211" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url? hl=ua&q=https://www.facebook.com/sourceit.ua/photos/?tab%3Dalbum%26album_id%3D1057080847695211&source=gmail&ust=1465561924523000&usg=AF /span>.

 Спасибі за затишний креативний вечір в SOURCE iT!


Анонси, звіти та фото також є
у наших соцмережах, приєднуйся!
Відправити заявку

Заявка на курс

Отримай знижку 5%
при заявці з сайту
Оберіть курс
Введіть Ім'я, Прізвище
Введіть Email
Введіть номер телефону

Заявку на нове
життя айтішника
доставлено
до штабу SOURCE iT

Ми зв'яжемося з вами
найближчим часом