Реєструйся та приймай участь у наших освітніх івентах

iT Party листопад

Відправити
заявку

iT Party листопад

  16 листопада відбулося IT Party "Зроби свій перший крок в IT-індустрію", яке було присвячене хлопцям, які не знають як зайняти свою нішу в IT сфері, і хочуть дізнатися з чого слід почати.

  Інформаційне майбутнє вже близько - розумний будинок, інтернет речей, розумне місто, 3d друк та доповнена реальність. Технології настільки стрімко увірвалися в наше життя, але це лише початок.

  У цьому техногенному світі роль айти працівника лише збільшиться у рази. Якщо раніше перші програми та комп'ютери створювали у гаражах та маленьких офісах, то зараз сучасні IT компанії – це цілі комплекси, за площею порівняні з гарним міським житловим районом.

  Єдине, що може відокремлювати людину від роботи в цій сфері – це процес навчання. Але якщо грамотно підійти до цього питання, використовувати максимально ресурси, які доступні, організувати свій час - починаючи від курсів і занять з викладачем і закінчуючи онлайн освітою та читанням профільних книг, при такому підході освоїти професію айтішника - це питання часу, бажання та мотивації. А професій дуже багато, хто ще не визначився, може підібрати майбутню професію під себе та свої навички – дизайнери, програмісти, менеджери, ейчари, верстальники, інженери з якості. Тут кожен знайде те, що йому подобається, і чим він готовий займатися.

  Олексій Добрунов розповів нам, який зараз стан індустрії, і провів порівняльний аналіз із серединою 2000 року, моментом коли розробка ПЗ стає масовим явищем. Також ми дізналися, що ж чекає на новачків в IT компанії, при виборі того чи іншого напряму.

  За словами наших гостей, зустріч вийшла дуже інформативною та захоплюючою. Кожен зміг поставити питання, що його цікавило, і отримав максимально професійну відповідь.

  Як все відбувалося дивіться у фотозвіті: VK та Fb.

  Дякуємо за продуктивний вечір у SOURCE iT!


Анонси, звіти та фото також є
у наших соцмережах, приєднуйся!
Відправити заявку

Заявка на курс

Отримай знижку 5%
при заявці з сайту
Оберіть курс
Введіть Ім'я, Прізвище
Введіть Email
Введіть номер телефону

Заявку на нове
життя айтішника
доставлено
до штабу SOURCE iT

Ми зв'яжемося з вами
найближчим часом